RTV continuâ războiul inutil împotriva primarului Clotilde Armand

0
clotilde armand
clotilde armand
- Reclama -

România TV, postul fondat de Sebastian Ghiță, a continuat toată ziua de sâmbătă să o acuze pe Clotilde Armand că ar fi fost prezentă ilegal în camera de numărare a voturilor de la alegerile pentru Primăria Sectorului 1, deși aceasta a spus încă de vineri seară că în imaginile RTV este o altă persoană.

 

”Transmitem în direct din locul în care s-a comis hoția. Ce au căutat acolo primarul Clotilde Armand – deși ea susține că nu a fost acolo, soțul său și Dan Barna”, a transmis crainicul RTV, în timp ce pe burtieră apare textul ”Hoarda de hoți, la furat de voturi”.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, vineri seară, la România TV, că ”procurorul de serviciu de la DNA” trebuie să ”își facă datoria în această seară” și ”să emită mandate de reținere” pe numele primarului Clotilde Armand și soțului acestuia.

PSD nu crede în Starea de alertă din Sector 1

Declarația lui Ciolacu a venit după ce RTV a difuzat o înregistrare video din noaptea alegerilor locale, despre care televiziunea fondată de Sebastian Ghiță susține că ar arăta-o pe Clotilde Armand în camera cu sacii în care se aflau buletinele de vot. În imagini apare o femeie cu păr lung.

- Reclama -

Clotilde Armand a făcut precizări la câteva minute după declarația președintelui PSD, spunând că nu ea este persoana care apare în înregistrarea video prezentată de RTV și că îi va da în judecată pe toți cei care ”sunt părtași la manipularea aceasta grosolană”.

”Doamna respectivă indicată de avocatul lui Tudorache și de televiziunile de casă ale PSD nu sunt eu. Seamănă dar nu răsare. Un nou fake-news grosolan a apărut simultan la televiziunile abonate la bănii primăriei până să ajung eu primar (RTV & A3), sunt încercări disperate ale lui Dan Tudorache și ale avocatului acestuia de a distrage atenția de la dosarele deschise de DNA. De 9 luni se chinuie să zică că am furat voturile și nimeni nu-i crede. Pentru că Justiția nu minte. Nu am intrat niciodată în camera unde se numărau voturile, în imagini se vede clar că este vorba de o altă persoană. Nivelul știrilor false create de PSD a ajuns prea departe. Îi voi acționa în judecată pe toți cei care sunt părtași la manipularea aceasta grosolană. Văd că s-a grăbit și președintele PSD cu concluziile. Îi dau un sfat prietenesc: Dle. Ciolacu, schimbați-vă ochelarii”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele