Ryanair vinde bilete de avion cu 4,99 euro. Destinaţiile populare disponibile în ofertă

0

Operatorul aerian low-cost Ryanair a lansat, cu ocazia “Black Friday”, a doua ofertă de bilete la preţuri promoţionale,de această dată cu preţuri pornind de la 4,99 euro, după ce în prima ofertă a redus tarifele cu 15%.

Citiți și Operatorul aerian Ryanair low-cost anunţă noi schimbări importante pentru clienţi

Oferta este valabilă pentru călătorii în luna ianuarie, spre destinaţii precum Milano, Bruxelles, Berlin, Londra, Frankfurt şi plecări din Timişoara şi Oradea.

”Temperaturile au scăzut, la fel şi tarifele noastre. Astăzi avem 100,000 de locuri, de la doar 4.99€ pentru călătorii în ianuarie, acestea fiind acum disponibile pentru rezervări până astăzi, la miezul nopţii. Clienţii trebuie să acceseze Ryanair.com pentru a-şi asigura un chilipir, dar să se aştepte în continuare la economii şi mai mari în fiecare zi din această săptămână.Ca parte a promoţiei noastre de ‘Vinerea Neagră’, vom mai oferi un discount de 20% pentru toate bagajele înregistrate achiziţionate în această săptămână, asigurându-le clienţilor economii şi mai însemnate”, a precizat Robin Kiely, purtător de cuvânt de la Ryanair.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele