Să ne amintim de conții averilor mari și multe

0
- Reclama -

În plin scandal legat de lovitura de stat asupra justiției de către contele de Prahova condamnat în prima instanță la 8 ani de închisoare cu executare, să nu uităm că în fieful acestuia, supremul Conte PSD, Liviu Dragnea și-a tras încă o moșie. În inima Văii Prahovei, unde Emanoil Savin, finul său este baron de Bușteni, fost primar și actual senator PSD, Dragnea a pus mâna pe vila lui Sergiu Cunescu, prin intermediul unei firme a fiului său. 

Citiți și Congresul PSD, „lasciate ogni speranza”

Pe șeful PSD și pe finul acestuia, senatorul Savin îi leagă chiar și afinitățile politice, ambii fiind apropiați ai lui Traian Băsescu și foști membrii PD.

Vizionați în clipul realizat de către B1TV controversatele afaceri ale lui Emanoil Savin:

- Reclama -

HotNews scria că undeva pe un vârf de munte se înalță pe trei nivele o vilă cu 11 camere, teresă și balcoane de pe care se poate vedea excelent pârtia de schi din Bușteni. Este o casă de vacanță deținută de o firmă care are ca acționari oameni din anturajul Tel Drum și S&P Investment Management SRL, societate deținută până recent în proporție de 90% de Valentin Ștefan Dragnea, fiul liderului PSD.

După ce HotNews a început investigațiile cu afacerile fiului, toate părțile sociale din firmă au fost transferate pe numele lui Liviu Ilie Dragne (fără “a” la sfârșit). Acesta are profilul unui interpus al familiei Dragnea, omniprezent în societățile la care Dragnea Jr. deține acțiuni.

Informațiile obținute de HotNews.ro de la Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) arată că vila este dispusă pe trei nivele, are două camere la subsol, trei camere la parter, trei camere la etaj și alte trei la mansardă.

Amplasată pe un un teren cu o suprafață totală de circa 2.000 de mp, vila din Bușteni a aparținut în trecut lui Constantin Cunescu și Sergiu Cunescu, fost președinte al Partidului Social Român (PSDR) între 1990 și 2000, decedat din 2005.

Citiți întreaga anchetă jurnalistică pe HotNews.ro

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele