Saga clanurilor mafiote din București continuă: suspectul în cazul uciderii liderului clanului Duduianu, adus la audieri

0

Ciprian Napy, din clanul Rinu, principalul suspect în cazul uciderii liderului clanului Duduianu a fost adus pentru audieri la Poliția Capitalei. El era internat la spitalul Elias din Capitală, sub pază strictă.

Ciprian Napy a fost adus pentru audieri la Serviciul Omoruri, unde este anchetată uciderea liderului clanului Duduianu.

Ciprian Napy este fiul liderului grupării interlope Rinu, care acţionează în sectorul 2.

București: dispozitive speciale de poliţişti, mascaţi şi jandarmi, după uciderea liderului clanului Duduianu, în stradă

Edi Pian, liderul clanului Duduianu, în vârstă de 39 de ani, a fost ucis, în noaptea de luni spre marți, după ce a fost înjunghiat într-un conflict între mai multe persoane, în Sectorul 6 al Capitalei.
În acest caz, oamenii legii au făcut mai multe razii.
Florin Mototolea, zis „Edi Pian”, a fost eliberat din Penitenciarul Rahova în luna septembrie, anul trecut, fiind așteptat la poarta închisorii cu lăutari, artificii și șampanie.

Răzbunare Duduienilor, conform EVZ

Războiul lumii interlope se va da între clanul Duduienilor și clanul Spoitorilor. Cele două clanuri se amenință reciproc și promit că vor face o baie de sânge.

Conform EVZ, cei din clanul Duduienilor vor să își răzbune șeful, ucis în timpul jocului de barbut, în timp ce ”Spoitorii” au un alt plan, și anume de a prelua prin forță teritoriul clanului rival, profitând de faptul că sunt slăbiți și încă uluiți de ”lovitura” primită.

Surse din cadrul Poliției Capitalei spun că toate aceste planuri sunt făcute departe de lumina reflectoarelor televiziunilor de știri.

Vezi aici articolul din EVZ.ro

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele