Samsung Galaxy S10 Plus: Un telefon aproape complet

0

Din punct de vedere al specificațiilor, Samsung a pus în noul Galaxy S10 Plus cele mai bune și la zi componente și a creat un pachet care să conțină aproape tot ce se poate în materie de hardware. Ecran mare, curbat, luminos și fără margini.

Totodata, noul telefon Samsung S10 Plus, vine cu un cititor de amprente sub ecran, mai multe camere foto diferite si o mufă audio de 3,5 mm. La toate aceste lucruri, adăugam un design atrăgător, protecția la apă și praf, bateria destul de mare cu încărcare rapidă, încărcare wireless bi-direcțională și obținem cam tot ce ar trebui să conțină telefonul „perfect” în ziua de azi.

 

Design-ul și ecranul telefonului cu siguranță vor fura privirile tuturor. Marginile sunt foarte subțiri iar muchiile laterale rotunjite parcă se pierd în palmă. Cele trei camere de pe spate oferă poate cea mai bună și versatilă experiență pe un telefon în acest moment. Camera principală este foarte bună, dar cea care impresionează cel mai mult este camera ultra-wide: calitate bună, culori vii. Telefonul vine si cu noua experiența software: Android 9 și interfața Samsung One UI.

Citeste si despre Dragnea vrea un dosar penal pentru Iohannis

Cititorul de amprente ultrasonic amplasat sub ecran este impresionant și are un mare avantaj față de restul senzorilor de amprente optice montate sub ecran pe alte telefoane până acum: funcționează mereu, chiar și când ecranul e e stins sau degetul ud/murdar. Nu este cel mai rapid și nici cel mai exact și presupune totuși ceva adaptare din partea utilizatorului. Din fericire Samsung susține că va lansa noi actualizări de soft care să îmbunătățească experiența.

Sistemul nu permite înregistrarea a mai mult de patru amprente iar bateria mare de 4.100 mAh duce o zi, poate chiar o zi jumătate. Nu e telefonul cu cea mai strălucită autonomie, dar e adecvată pentru utilizarea normală de zi cu zi.

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele