Sean Paul ajunge și în România cu ”Mad Love Europe Tour”

0

Superstarul jamaican Sean Paul concertează diseară, în București, la Arenele Romane. În deschiderea evenimentului vor cânta Faydee, Fly Project și Simona Nae, iar petrecerea va continua în același loc, până dimineață, cu after party-ul electrizant oferit de Partydul Kiss FM și DJ Vibe Drops.

În ultimii 20 de ani, artistul a fost considerat un adevărat guru al dancehall-ului, având în palmares mai multe discuri de platină, un premiu Grammy, unul MTV Music și multiple nominalizări și a ocupat numeroase poziții în clasamentele Billboard.

Totodată, este cel mai de succes artist jamaican din toată istoria topurilor din Statele Unite și pe locul 3 între cei mai populari jamaicani, după Bob Marley și Usain Bolt.

Dacă la toate astea adăugăm stilul său muzical inedit și colaborările cu cei mai de succes artiști internaționali, printre care Beyoncé, Rihanna, Snoop Dogg, Shaggy, Major Lazer, Enrique Iglesias, Bob Sinclar, Dua Lipa, Clean Bandit sau David Guetta, ca să enumerăm doar câțiva – înțelegem imediat de ce Sean Paul este iubit de publicul din toată lumea și de ce deține un record de peste 5 miliarde de vizualizări pe YouTube.

Sean Paul – artistul care crede în CSR

Puțină lume știe că Sean Paul nu este doar un artist de top ci și un spirit caritabil. În spatele camerelor de filmat, Sean alocă timp și resurse importante pentru diverse cauze umanitare, printre care combaterea săraciei și a HIV/SIDA, ajutorarea copiilor și femeilor și a celor afectați de dezastre naturale.

În 2015 a ținut un discurs la Paris, la Conferința Națiunilor Unite pentru Climă, ba chiar și-a unit forțele cu alți mari artiști internaționali și a lansat “Love Song to the Earth”, o piesă care trage un semnal de alarmă asupra schimbărilor climatice.

După ce a concertat în peste 100 de țări și a cântat pentru milioane de fani din toate colțurile lumii, Sean Paul ajunge și la București, pe 23 mai, la Arenele Romane, pentru prima dată la noi într-un eveniment de o asemenea amploare. Cu siguranță vom avea ocazia să dansăm pe hit-urile care l-au menținut în topurile muzicale din întreaga lume – Temperature, Press It Up, No Lie sau Rockabye.

AFLA MAI MULTE DESPRE ARTIST DE AICI.

Așadar, diseară sunteți așteptați la un mega concert organizat de MGM Booking și Carpathia International Events, dar comunicat de HTag PR. Prețul unui bilet începe de la 99 lei și se poate achiziționa de pe: iabilet.ro, bilet.ro și bilete.ro.

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele