Seat a lansat în România SUV-ul de talie medie Tarraco

0

Seat lansează în România un nou SUV, modelul Tarraco, care poate fi configurat cu 7 locuri, un concurent pentru Skoda Kodiak.

Seat Tarraco costă de la 26.754 euro cu TVA pentru motorizarea de 1,5 litri benzină 150 CP.

„Etapa de prevanzari pentru noul Tarraco ne-a demonstrat că produsul convinge și răspunde foarte bine unor nevoi specifice ale clienților. Modelul este voluminos, are un design aparte și dispune de o tehnologie cât se poate de avansată”, a declarat Horațiu Moldovan, director marca Seat.

Tarraco are o lungime de 4.735 mm și o înălțime de 1.658 mm, oferind un interior spațios și un exterior impunător.

Numele Tarraco este inspirat de vechiul nume al orașul mediteranean Tarragona, centru istoric și cultural, în care memoria plină de sensuri a timpurilor vechi se îmbină perfect cu spiritul tânăr, eficient și aventuros. Cel mai nou model dezvoltat de Seat în Martorell (Barcelona) și produs în Wolfsburg (Germania) este „fratele mai mare” al modelelor Ateca și Arona.

Tarraco va fi disponibil în România în două variante de motoare pe benzină: un motor cu patru cilindri 1,5 TSI de 150 CP, cu transmisie manuală cu șase trepte și tracțiune față, precum și un motor de 2,0 litri, de 190 CP, cu transmisie automată DSG cu șapte trepte și tracțiune integrală 4Drive.

Sunt disponibile și două motoare diesel, ambele 2,0 TDI, cu puteri de 150 CP și 190 CP. Versiunea de 150 CP poate fi combinată cu tracțiune față sau integrală, cu transmisie manuală cu șase trepte sau automată DSG cu șapte trepte și tracțiune integrală 4Drive.

Versiunea mai puternică este oferită exclusiv cu tracțiune 4Drive și cu transmisie automată DSG cu șapte trepte. Ulterior, Seat Tarraco va fi disponibil și cu alte opțiuni pentru trenul de rulare.

Toate motoarele dispun de injecție directă, supraalimentare cu turbină și tehnologie start-stop și oferă puteri între 150 CP și 190 CP.

Sistemele de asistență, Lane Assist și Front Assist, inclusiv funcția de detectare a bicicliștilor și pietonilor sunt incluse în dotarea standard în Europa, iar sistemele Blind Spot Detection, Traffic Sign Recognition, Traffic Jam Assist, Adaptive Cruise Control, Light Assist și Emergency Assist sunt oferite că dotări opționale. SEAT Tarraco dispune de Emergency Call, Pre-crash Assist și Rollover Detection.

Tehnologia de iluminare este un aspect important pentru modelul Tarraco. SUV-ul folosește, ca dotare standard, exclusiv tehnologie LED atât la exterior, cât și în și interior și pentru ambele linii de echipare, Xcellence și Style.

Seat Tarraco va fi disponibil în România în opt variante de culori exterioare: Dark Camouflage, Alb Oryx, Argintiu Reflex, Albastru Atlantic, Gri Indium, Bej Titanium, Negru Deep și Gri Urano.

La interior modelul Tarraco dispune de afișaj Digital Cockpit de 10,25″, care transmite șoferului toate informațiile importante, precum și ecran HMI de mari dimensiuni, prin intermediul căruia ocupanții pot accesa numeroasele opțiuni de conectivitate oferite de SEAT. De asemenea, în privința sistemelor de infotainment, Tarraco va fi primul SEAT care va permite controlul prin intermediul gesturilor, când este echipat cu sistemul Navigation Plus cu ecran de 8″.

Cititi si Bentley lansează cel mai rapid și cel mai luxos SUV din lume

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele