Șefa TVR i-a dat în judecată pe Dragoș Pătraru și pe Septimiu Sărățeanu, fost producător la TVR

0

Acțiune în instanță. Doina Gradea, șefa TVR, îi dă în judecată pe Dragoș Pătraru, realizator Starea Nației, și pe Septimiu Sărățeanu, fost producător la TVR.

Acțiunea a fost depusă pe 23 iulie, la Tribunalul Ilfov, conform Portalului Instanțelor de Judecată și are ca obiect „pretenții”.

Până la momentul publicării acestei știri, Tribunalul nu a stabilit încă un termen.

Reamintim că Dragoș Pătraru a publicat pe site-ul său o serie de înregistrări cu mai multe fragmente de discuții pe care acesta le-a avut, printre alții, cu Doina Gradea. Principalele nemulțumiri ale PDG-ului TVR erau legate de raportarea “critică” a jurnaliștilor față de oamenii aflați la putere. Aceasta i-a numit pe junraliști „hateri”.

„Când a fost PNL-ul la guvernare s-au luat de PNL, când a fost PD-ul la guvernare s-au luat de PD. Acum, când sunt ăștia, se iau de ăștia. Au o ură, așa. Ies din niște scorburi, așa. Hateri de profesie. Ei nu sunt împotriva unui partid, ei sunt împotrivă de profesie. Și atât.”, se aude Doina Gradea spunând pe înregistrare.

Într-o altă înregistrare, Gradea a spus despre o jurnalistă de la la TVR că ar avea „cap de porc”.

Pe de altă parte, Septimiu Sărățeanu, fost producător al matinalului TVR până în luna aprilie a acestui an, a scris pe Facebook că nu i-a mai fost prelungit contractul cu TVR pentru că nu a fost „yesman”. Totodată, Sărățeanu i-a dat, în luna mai, lui Pătraru câteva „mostre de mesaje” de pe Whatsapp, primite de la Doina Gradea.

Citește și Șefa TVR, acuzată că sfidează Consiliul de Administrație: Nu a venit la ședința despre Dragoș Pătraru

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele