Selecţionerul Cosmin Contra ne roagă să nu ne îmbătăm cu apă rece din Finlanda

0

România a învins cu scorul de 2-0 (1-0) reprezentativa Finlandei, într-o partidă amicală. Golurile au fost marcate de Manea 37, Deac ’61.

Mulţumit, selecţionerul Cosmin Contra invită la moderaţie: “A fost o seară specială. Am câştigat cu Chile şi am zis imediat că m-a nemulţumit jocul, în ansamblu. A fost important rezultatul, a fost importantă acea victorie, pentru că încrederea băieţilor este de la meci la meci mai mare şi eu cred că azi am făcut un meci mai complet decât cel cu Chile, din toate punctele de vedere, atât ofensiv, cât şi defensiv, putea scorul să fie mai mare. Ceea ce m-a bucurat a fost atitudinea jucătorilor, pentru că nu e uşor într-o perioadă în care ar fi trebuit să fie în vacanţă ei au venit la echipa naţională şi s-au antrenat foarte bine. E o zi specială pentru Lobonţ, îi dedicăm această victorie, l-am făcut să se retragă din fotbal cu câteva minute în tricoul echipei naţionale. Finlanda e o echipă masivă, puternică, la fel ca reprezentativa Muntenegrului şi ca Serbia. A fost un test reuşit, dar nu ne îmbătăm cu apă rece, suntem pe un drum bun, ascendent şi sperăm să avem aceeaşi motivaţie şi aceeaşi dăruire la meciurile oficiale”.

Citeşte şi:Bădălău ne spune cu cât cotizează parlamentarii PSD la miting și de ce să se îmbrace cetățenii prezenți în alb

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele