Semifinala unei generații

0

Echipa națională de tineret întâlnește, astăzi de la ora 19.00, la Bologna, reprezentativa similară a Germaniei, în semifinalele Campionatului European.

România s-a calificat pentru prima dată în semifinalele Campionatului European de tineret şi a ajuns după 56 de ani la Jocurile Olimpice, în urma rezultatelor obținute în Italia. În cealaltă semifinală Franţa va da piept cu Spania, la Reggio Emilia. de la ora 22.00.

“Să fiu sincer suntem cam prea euforici. Mă bucur că partida e mâine seară şi nu azi, pentru că nu ştiu dacă ne-am fi ridicat la nivelul partidei. E şi normal, revenim după 55 de ani la JO, la anul vor fi 56 de ani, participăm după 21 de ani la Euro şi am trecut de grupe, suntem în semifinale. E normal să fie doza de euforie, dar mă bucur că partida e mâine seară şi încercăm să îi aducem cu picioarele pe pământ până la ora partidei. Va trebui să înscriem mâine seară, pentru că nu am făcut-o în ultima partidă şi trebuie să arătăm că nu degeaba am ajuns pe locul doi la echipa cu cele mai multe goluri înscrise. În al doilea rând cred că atâta timp cât nu vom primi gol şi vom fi foarte organizaţi putem să punem probleme mari Germaniei mâine seară. Sunt destul de periculoşi când au mingea, sunt dinamici, fac un pressing agresiv, dacă nu vom fi receptivi putem întâmpina probleme destul de mari”, a declarat Mirel Rădoi.

“Ştim că va fi foarte greu, ne-am pregătit pentru acest duel. Totul e posibil, am demonstrat că avem valoare şi putem face lucruri importante împreună ca grup. Acesta e secretul nostru, unitatea! În plus, cu atâţia suporteri în tribune, vom fi ca acasă, iar asta este un alt atuu al nostru!”, a declarat Puşcaş.

Citește și: CCR discută azi validarea referendumului

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele