Șerban Nicolae către opoziție: “Vă doresc să aveți o persoană de sex feminin în familie care să fie lovită precum jandarmerița pe 10 august”

0

Senatorul PSD Șerban Nicolae a avut marți o ieșire necontrolată către un senator din Opoziție. Nemulțumit că senatorul din opoziție cerea detalii suplimentare de la șeful Jandarmeriei pe tema dezinformării legate de starea de sănătate a jandarmeriței atacate de protestatari, Șerban Nicolae i-a spus colegului ”vă doresc să aveți o persoană de sex feminin în familie care să fie lovită precum jandarmerița, să vedem dacă mai sunteți așa înggrijorat de dezinformări”.

Declarația a venit la audierile din Comisia de Apărare a Senatului, audieri la care sunt prezenți șeful Jandarmeriei, Ionuț Sindile, și șeful Jandarmeriei București – cel care a coordonat dispozitivul de jandarmi din Piața Victoriei în ziua de 10 august – Laurențiu Cazan. Anterior a fost audiată Speranța Cliseru, prefectul capitalei. De asemenea, la audieri este așteptată și ministra de interne, Carmen Dan.

Șerban Nicolae este recunoscut pentru ieșirile necontrolate la adresa adversarilor politici. El a devenit celebru ca ”șoferul lui Cătălin Voicu”, grație unei fotografii care îl arăta la volanul mașinii cu care fostul senator PSD se ducea la arestul preventiv.

Citește și Carmen Dan îl critică pe Iohannis:Președintele s-a antepronunțat în sensul constatării publice că Jandarmeria a acționat violent

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele