Simultec Măgurele va furniza simulatoare de zbor pentru americanii Blackhawk și Bell

0
simulator elbit magurele
simulator zbor

Simultec Măgurele va furniza simulatoare de zbor pentru Blackhawk S-70i și Bell 412EP pentru o țară din regiunea Asia-Pacific. Simultec este o filială a producătorului de simulatoare pentru forțele aeriene, terestre și navale, Elbit Systems.

 

Simulatoarele care vor fi livrate sunt pentru două modele de elicoptere: BlackHawk S-70i și Bell 412EP. Aceste simulatoare sunt concepute pentru a reproduce toate aspectele misiunilor elicopterelor, inclusiv urgențele rezultate din probleme tehnice. Simulatoarele sunt dezvoltate pentru a îmbunătăți abilitățile piloților sau repetarea misiunilor de luptă – conforma Economica.net.

Întregul proces de fabricație se realizează în fabrica din Măgurele.

„Suntem mândri că am fost desemnați să livrăm simulatoare de zbor care sunt realizate în România la cele mai înalte standarde. Acest lucru atestă încrederea acordată capacităţilor noastre. Demonstrăm încă o dată că industria românească este una de top în acest domeniu. Ne concentrăm eforturile pe dezvoltare și modernizare pentru a putea demonstra calitatea sistemelor produse de Simultec Măgurele”, a declarat Florin Maican, Director General Simultec.

Vezi și România are o nouă unitate de producție și integrare de sisteme terestre avansate de apărare

Simultec Măgurele, parte din firma israeliană Elbit Systems

Simultec Măgurele este cel mai mare producător de simulatoare din Europa cu o experiență de peste 30 de ani în training si soluții de simulare. Simulatoarele de zbor produse de Simultec sunt produse în întregime în România, cu ajutorul inginerilor români. Fabrica de la Măgurele poate produce 5 simulatoare în paralel și construcția poate dura circa 8 luni.

Simultec a proiectat, construit si livrat simulatoare pentru cele mai moderne forțe aeriene, terestre și navale din întreaga lume dezvoltând în același timp programe software și integrare hardware.

Simultec Măgurele alături de Elmet și AE Electronics fac parte din grupul de firme deținute de firma israeliană Elbit Systems.

La finalul lui 2020, Elbit Systems a primit un contract în valoare de aproximativ 27 de milioane de dolari de la compania românească Avioane Craiova S.A. pentru modernizarea avioanelor de antrenament IAR-99 Standard.

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele