Softbinator Technologies, companie românească de dezvoltare software, îşi deschide un punct de lucru în Silicon Valley

0

Softbinator Technologies, companie românească de dezvoltare software, a anunţat că îşi deschide un punct de lucru în Silicon Valley, SUA, regiune din California cunoscută drept centru global pentru înaltă tehnologie şi inovaţie.

 

”Softbinator Technologies (BVB: CODE), companie românească de dezvoltare software, specializată în designul, dezvoltarea şi lansarea pe piaţă de produse inovatoare alături de clienţi locali şi internaţionali, anunţă închirierea unui spaţiu permanent în SUA, în Silicon Valley, care va funcţiona ca punct de lucru al companiei în această ţară”, anunţă compania.

În luna octombrie a anului 2021, Daniel Ilinca împreună cu Andrei Pitiş, Preşedinte al Consiliului de Administraţie al companiei, au fost prezenţi în San Francisco, Palo Alto şi Mountain View, unde au pus bazele mai multor parteneriate pentru companie. Acela a fost şi momentul în care Softbinator Technologies a luat decizia de a deschide un birou în Silicon Valley în 2022. De la acel moment şi până în prezent a avut loc o serie de alte deplasări, care s-au încheiat săptămâna aceasta cu închirierea primului sediu Softbinator Technologies în SUA. În perioada următoare, compania se va axa pe înfiinţarea unei societăţi de tip LLC pe teritoriul american.

„Ora exactă în tehnologie se dă din SUA, mai exact din Silicon Valley. Piaţa americană este principalul generator de clienţi pentru Softbinator, iar deschiderea unui birou acolo este un pas firesc pentru noi, care ne va aduce o serie de avantaje şi oportunităţi. Pe de-o parte, vom fi mai aproape de clienţii existenţi şi vom avea posibilitatea să întărim relaţiile cu aceştia, iar pe de altă parte, vom putea atrage noi clienţi într-un mod mai eficient şi facil. Pentru Softbinator prezenţa pe această piaţă înseamnă şi consolidarea modelului de lucru existent, deoarece vom avea oportunitatea de a continua să creăm proprietate intelectuală, produse patentabile prin tehnologie cutting-edge într-un ritm accelerat. Concurenţa pe piaţa din SUA este una acerbă, dar acest lucru reprezintă un avantaj uriaş pentru că ne motivează să evoluăm din toate punctele de vedere,” a declarat Daniel Ilinca, fondator şi CEO al Softbinator Technologies.

În ceea ce priveşte portofoliul de clienţi, Softbinator Technologies îşi propune ca peste 70% dintre clienţii noi care se vor alătura companiei până la finalul acestui an să provină de pe piaţa americană. În primele trei luni din 2022, Softbinator a atras deja patru noi clienţi din SUA, unul din Silicon Valley, cu activitate în zona de servicii de siguranţă şi securitate ale cărui produse sunt folosite de milioane de utilizatori la nivel mondial. Un alt client provine din zona de transporturi, cel de-al treilea din industria de blockchain (NFT), iar cel de-al patrulea activează în domeniul inteligenţei artificiale, creare şi stocare de conţinut video.

Microsoft a cumpărat Activision Blizzard, în cea mai mare tranzacţie din istoria industriei de gaming

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele