Sondaj intern în PLUS despre posibila fuziune cu USR

0

Membrii PLUS, partidul fondat de Dacian Cioloș, au primit un chestionar intern pe care trebuie să-l completeze pentru ca partidul să ia o decizie legată de strategia politică. Potrivit sondajului consultat de G4Media.ro, membrii PLUS sunt întrebați despre relația cu USR, despre posibila fuziune cu partidul lui Dan Barna, precum și despre o posibilă colaborare PLUS-USR-PNL la alegerile locale.

 

PLUS a pregătit din vreme trei scenarii pentru situația în care Dan Barna intră sau nu în turul doi, au declarat surse din partid pentru G4Media.ro. În situația în care candidatul USR/ PLUS a pierdut competiția cu Viorica Dăncilă iar candidatul PSD a intrat în turul doi, PLUS era pregătit să inițieze încă din seara de duminică, imediat după anunțarea primelor estimări, începând cu orele 21.30, o consultare cu filialele partidului. Citește aici mai multe detalii

Una dintre întrebările din sondaj este: ”Cum apreciezi relația filialei PLUS căreia îi aparții cu filiala echivalentă a USR?”. Altă întrebare le cere membrilor PLUS să evalueze colaborarea cu USR după europarlamentare.

Respondenților li se cere să precizeze dacă ar vrea ca până la alegerile locale USR și PLUS să continue alianța, să fuzioneze sau să se separe.

De asemenea, membrii partidului sunt întrebați cum ar vrea să participe PLUS la alegerile locale, cu următoarele variante de răspuns:
– candidat și listă comună PLUS-PNL-USR
– candidat și listă comună USR-PLUS
– candidat și listă PLUS
– Nu știu/locuiesc în Diaspora

Citește și: Încrederea în Barna se votează online în USR

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele