Sorin Grindeanu este președintele PSD Timiș

0

Sorin Grindeanu este preşedinte al PSD Timiş, reprezentanţii filialei judeţene precizând că nu au primit decizia de excludere din partid. “O declaraţie la televizor nu ţine loc de un document oficial”, susţin aceştia.

Purtătorul de cuvânt al PSD Timiş, Lucian Ursuleţu, a declarat că Sorin Grindeanu este considerat în continuare preşedinte al filialei judeţene.

Motivul este acela că decizia de excludere a fostului premier, luată în CeXN al PSD, în luna iunie, nu a ajuns la PSD Timișoara, organizaţia din care Sorin Grindeanu face parte.

“Până în acest moment, nu am primit la organizaţia Timiş şi nici la organizaţia 139, din care face parte Sorin Grindeanu, acea decizie a Comitetului Executiv Naţional al PSD, de excludere. Din punctul nostru de vedere, Sorin Grindeanu este în continuare preşedinte al PSD Timiş. O declaraţie dată la televizor nu ţine loc de document oficial”, a afirmat Lucian Ursuleţu, conform Mediafax.

„Nu am primit nimic nici acum. Neprimind nicio decizie, Sorin Grindeanu este membru PSD, președintele PSD Timiș”, a declarat Călin Dobra, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, pentru stiripesurse.ro.

Dobra mai afirmă că nu s-a primit nicio informaţie de la „centru”, iar PSD Timiş nu mai are reprezentanţi în CExN. Preşedintele CJ Timiş nu este sigur nici de urmările unei eventuale comunicări a deciziei de excludere. „Atunci vom vedea, nu pot să vă spun acum”, declară Călin Dobra.

Sorin Grindeanu este membru al PSD timp de 21 de ani şi ocupă funcţia de preşedinte PSD Timiş.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele