Stănescu, răspuns pentru FNASP: Unul singur dacă este, nu trebuie o sută sau o mie, este pe nedrept

0

Numărul persoanelor aflate în penitenciare pentru abuz în serviciu este irelevant, spune vicepremierul Paul Stănescu, citat de Mediafax. ”Unul singur dacă este, nu trebuie o sută sau o mie, este pe nedrept”, susține Stănescu.

Vicepremierul Paul Stănescu a declarat duminică la Cezieni-Olt, că PSD a fost votat nu doar pentru programul de guvernare, ci şi ca să îndrepte lucrurile.

”Programul de guvernare a fost pus în aplicare – şi citez un clasic în viaţă – pas cu pas, dacă vă uitaţi. Dacă aţi citit programul, vedeţi că este pus, pas cu pas, în aplicare. Să citiţi programul de guvernare. Dacă citiţi, veţi vedea că este prins şi capitolul Justiţie. Mai mult, eu am spus de foarte multe ori că oamenii ne-au votat şi pentru programul de guvernare, dar ne-au votat şi să îndreptăm lucrurile în această ţară. Aţi văzut ce se întâmplă. Câte nedreptăţi s-au întâmplat în această ţară? De ce să fie oamenii în puşcărie nevinovaţi? De ce să se întâmple lucrul acesta?”, a declarat Paul Stănescu.

Vicepremierul a adăugat că este irelevant faptul că doar 73 de persoane sunt în detenţie.

”Unul singur dacă este, nu trebuie o sută sau o mie, este pe nedrept. Gândiţi-vă că am fi în locul lui, noi, cei care suntem aici. Este corect? Nu este corect”, a spus Stănescu.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi-a cerut vineri iertare miilor de români, “care unii stau în puşcărie pe un articol neconstituţional, alţii sunt târâţi prin tribunale pe baza aceloraşi articole sovietice, iar alţii sunt târâţi pe la DNA şi mai sunt alte mii, zeci de mii, care nici măcar nu ştiu că au dosar”.

Președintele Federației Sindicatelor i-a răspuns lui Liviu Dragnea, spunând că, de fapt, în luna ianuarie, se aflau 73 de condamnați în penitenciare pentru abuz în serviciu, cifră care s-a redus drastic după recursul compensatoriu.

Citește și FSANP îl contrazice pe Dragnea: Sunt 73 de condamnați pentru abuz în serviciu, nu câteva mii

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele