Survivor România 2022! Războinicii au făcut prima lor eliminare. Ana Dobrovie a plecat din concurs

1
Ana Dobrovie a părăsit Survivor România

După mai multe jocuri de imunitate câștigate detașat în fața Faimoșilor, a venit și rândul Războinicilor să facă nominalizări spre eliminare. Echipa albastră a pierdut meciul de imunitate de luni, după trei săptămâni în care s-au bucurat de o echipă completă.
Astfel, Războinicii au făcut nominalizări spre eliminare. Cele mai multe voturi le-a primit Ana Dobrovie, în vreme ce Relu Pănescu și Ramona Crăciunescu au fost nominalizați de Războinicii care au câștigat imunitatea individuală: Alexandra Duli și Blaze.

Ana Dobrovie a părăsit Survivor România! Primele declarații după eliminarea sa

În urma voturilor publicului, Ana Doborvie este concurenta care a părăsit competiția de la Pro Tv marți seara. În momentul în care Dan Pavel a pronunțat numele ei, Războinica a izbuncnit în lacrimi.

„Este inutil să zic că pot să dau timpul înapoi. Îmi pare rău. Îmi cer scuze. Le-am zis colegilor la joc că o să vin ca o fantomă pe lângă ei. Sunt spontană, știu că am gura mare. Nu îmi pare rău de asta, ci de cuvintele jignitoare pe care le zic. Sper că voi învăța asta mai repede. Este inutil să zic că aș da timpul înapoi dacă aș putea.

Pentru că nu pot. Îmi pare rău, vreau să rămân în relații cu colegii, chiar dacă aici ne-am certat. Afară cred că o să fie diferit, o să avem ce să mâncăm. Cred că din cauza lipei alimentelor am fost mai agresivi. 

Ana Dobrovici a părăsit Survivor România

Blaze este preferatul meu, sper să fie câștigătorul Survivor România 2022. Vă mulțumesc pentru că m-ați ales să fac parte din emisiune, m-ați făcut să mă simt și mai specială, ca persoană. Îmi pare rău că plec atât de devreme.”, a declarat Ana Dobrovie în cadrul consiliului de marți, 8 februarie, de la Survivor România 2022”, a spus Ana Dobrovie, regretând comportamentul pe care l-a avut la Survivor.

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele