Survivor România, 6 februarie. Cine a fost nominalizat spre eliminare

1
- Reclama -

Concurenții de la Survivor România au parte de un nou consiliu de nominalizare. Totemul de imunitate a fost adus de Războinici, iar Faimoșii vor fi nevoiți să facă nominalizări spre eliminare.

Un nou mecanism de „imunitate” la Survivor România

Dan Pavel a făcut un anunț care nu va fi pe placul concurenților. Se va schimba mecanismul de vot și se vor da mai multe lupte pentru imunitate.

Dan Pavel
Dan Pavel la consiliu de nominalizare

Liniile de vot pentru public se vor deschide în al doilea consiliu de nominalizare. Dacă o echipa pierde de două ori se votează câte doi concurenți spre eliminare.

Survivor România, 6 februarie. Cine a câştigat jocul de imunitate

Dacă pierde o altă echipă al doilea joc de imunitate, aceștia vor face nominalizări și cu toții sunt propuși spre votul publicului.

- Reclama -

Faimoșii de la Survivor România au făcut nominalizări. Cine a fost propus spre eliminare

Voturile au fost extrem de strânse, bătălia dându-se între Remus și Bianca. Cei doi au ajuns la egalitate de voturi, astfel că, ambii sunt nominalizați spre eliminare. Ambii concurenți au primit câte trei voturi.

Urmează ca și purtătorii de colan de imunitate să facă nominalizări.

„Motivul pentru care îl nominalizez este că știu că îl iubește o țară întreagă este că îl iubește o țară întreagă și sper ca oamenii care îl iubesc să-l voteze. Nu am variante. Știu că oamenii te iubesc și te vor vota pentru că ești un  om extraordinar. Nominalizarea mea e Kamara. Așa e jocul”, a spus Ada.

„Am venit 8 și patru sunt cu semne de întrebare. Va trebui să dau și eu un nume pentru că asta este joaca și sunt și eu ancorat în dânsa. Nominalizarea mea va fi către un membru față de care nu am niciun reproș doar că trebuie să ieșim la număr și de aceea, cu părere de rău, va trebui să o nominalizez pe Carmen Grebenișan”, a spus și Doc.

- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele