Tăriceanu, despre relația cu Dragnea: “Faptul că nu avem aceleasi puncte de vedere nu trebuie să mire pe nimeni, nu suntem făcuți de aceeași mamă”

0

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, spune că relația lui cu Liviu Dragnea nu este nici mai bună, nici mai rea decât în urmă cu patru-cinci zile. “Faptul că nu avem aceleasi puncte de vedere nu trebuie să mire pe nimeni, că nu suntem făcuți de aceeași mamă”, afirmă Tăriceanu.

Întrebat, luni, despre o răcire a relației sale și a ALDE cu PSD și cu Liviu Dragnea, Tăriceanu a spus că “zvonul bate realitatea”.

“Relația nu este nici mai bună nici mai rea decât acum patru-cinci zile. Faptul că nu avem aceleasi puncte de vedere nu trebuie să mire pe nimeni, că nu suntem făcuți de aceeași mamă,” a spus Tăriceanu, la Parlament.

El a susținut că este firesc să existe discuții în coaliție, pentru a găsi o soluție comună. “Asta nu înseamnă că relația e deteriorată sau că e pusă sub semnul întrebării funcționarea coaliției”, a adăugat liderul ALDE.

Întrebat despre atacurile unor social-democraţi la adresa ALDE, Tăriceanu a răspuns: “Fiecare cât îl duce mintea”.

În ultimele zile, în spaţiul public au apărut informaţii potrivit cărora există neînţelegeri în coaliţia de guvernare.

Citește și Prietenii Rusiei, conferință la București: Adrian Năstase, Adrian Severin, Florin Păsătoiu și un profesor american care vrea ca SUA să își retragă trupele din Europa

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele