Tăricene, lasă-ne!

0

Jocul lui Tăriceanu ține de politica anilor 90 când românii credeau jocul de glezne mârșav al politicienilor PSDR-iști sau CDR-iști. Atunci când furtul din avutul statului era sport de voie printre politicieni, iar românii dădeau din colț în colț după un job, chiar și mizer plătit.

Tăriceanu, conștient că face cât o para chioară, cu tot cu ALDE-le său nici 4% nu mai scoate, vrea să arate nemulțumiților din PSD sau PNL sau bezmeticilor de prin țară că el nu e de acord cu Dăncilă, nu e de acord cu politica Guvernului etc.

El, de fapt, nu are cum să nu fie, el, poate sfătuit de diverși consultanți, vrea să arate că e potent, că e om politic brav, că îi pasă de guvernare și de români.

Ei bine, sigur îi pasă de funcția lui și de funcțiile celor câteva sute de ALDE-iști de prin ministere, comiții și comitete.

Citește și Olguţa Vasilescu, răspuns după nuntă: E un mesaj de ură împotriva unei familii

Dacă ar ieși de la guvernare, ALDE ar pierde posturile de miniștrii și camarila tăricenistă ar pleca acasă, fără salariile babane de la sta, fără beneficii. ASTA AR FI SFÂRȘITUL ALDE.

Deci, Călin Popescu Tăriceanu nici prin capul lui nu se gândește să plece de la guvernare, în schimb face un joc de imagine steril, inutil, care-l adâncește și mai tare pe spirala ”nesuferirii”.

CPT este din ce în ce mai necarismatic, devine, fără să știe, parcă, paratrăsnetul urii pe care românii care muncesc o resimt pentru clasa politică nouăzecistă.

Tăricene, lasă-ne!

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele