Teodorovici: Liviu Dragnea a fost al nostru, cu bune şi cu rele

0

Eugen Teodorovici a declarat marți la Craiova că deși personal nu a avut o relația bună cu Liviu Dragnea, acesta „a fost al nostru, cu bune şi cu rele”, adăugând că un „copil care îți greșește în casă (…) îl dai afară din familie? Nu, îl chemi îl înveți”.

„Ne-au făcut să nu putem să pronunțăm numele președintelui Dragnea. De ce? Dom’le, am spus-o şi la televizor, n-am avut o relație bună cu Liviu Dragnea, toată lumea o știe. (…)  A fost al nostru, cu bune şi cu rele, a fost al nostru. Un copil care îți greșește în casă, sparge farfuria sau ceașcă cu cafea, îl dai afară din familie? Nu, îl chemi, îl înveți, îi spui ce are de făcut în mod corect să nu mai greșească. Aşa şi cu noi. Dragnea a făcut multe lucruri bune. Este al nostru, să nu ne fie teamă să spunem ce avem de spus”, a declarat Eugen Teodorovici Ministrul de Finanțe.

Citește și UPDATE| Rusia: posibil nor nuclear! Localnicii din Arhanghelsk (nord-vestul Rusiei) cumpără iod

Acesta a vorbit apoi şi despre Claudiu Manda, ales recent europarlamentar PSD în urma alegerilor din mai, spunând că plecarea acestuia va reprezenta o „pierdere pentru România”. „Claudiu Manda este cel mai chiparos din Parlamentul European. Pentru mine este o pierdere pentru România că s-a dus în Parlamentul European, totuși este un câștig pentru noi ca țară că îl avem pe Claudiu acolo. Mulți vor fi uimiți de felul lui de a fi, de felul lui românesc de a împunge şi de a spune despre România”.

Citește mai multe aici

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele