Trafic rutier îngreunat din cauza ceţii dense

0

Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, luni dimineaţă, pe mai multe drumuri din Capitală şi din judeţele Ilfov şi Călăraşi, din cauza ceţii dense, precum şi pe autostrada A2 între Bucureşti – Drajna şi pe autostrada A1 Sibiu – Deva, între kilometrii 314 şi 369, unde vizibilitatea este cuprinsă între 50 şi 100 de metri. Pe DN66 Haţeg – Petroşani, în judeţul Hunedoara, în comuna Merişor sunt porţiuni acoperite cu polei, astfel că poliţiştii rutieri recomandă şoferilor să circule cu prudenţă.şi să reducă viteza.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că luni dimineaţă traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, în condiţii de ceaţă densă pe mai multe drumuri din judeţele Ilfov, Călăraşi precum şi în Bucureşti.

Potrivit sursei citate, ceaţa impune din partea celor aflaţi la volan, dar şi a celorlalte categorii de participanţi la traficul rutier, o conduită preventivă pe toată durata deplasării pe drumurile publice. Astfel, este necesar ca maşinile să ruleze cu viteză redusă, adaptată permanent condiţiilor de drum, iar fiecare manevră în trafic să se facă numai după o temeinică asigurare, iar pentru aceasta, oglinzile retrovizoare trebuie să fie reglate corespunzător.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele