Traian Băsescu îi desființează pe toți potențialii contracandidați ai lui Klaus Iohannis

0
- Reclama -

Traian Băsescu a declanşat duminică, la România TV, un atac împotriva tuturor liderilor politici ai momentului. El a afirmat că nu mai există lideri în politica românească, ceea ce îi va facilita lui Klaus Iohannis un al doilea mandat. Fostul preşedinte a avut descrieri foarte dure pentru liderii politici ai zilei.

Traian Băsescu i-a luat la rând pe liderii politici ai momentului. Pe Liviu Dragnea l-a numit „panaramă” şi a spus despre el că reprezintă un pericol pentru PSD.

„V-am spus eu ca Dragnea e panarama? (…) Sa se apuce de altceva, poate e mai priceput la cresterea de porci, paranghelii in Brazilia, de vanatoare”, a comentat Băsescu.

Băsescu spune că Liviu Dragnea nu ştie să conducă un partid mare, dar nici nu lasă pe altcineva.

„Dragnea e un infrant care duce la infrangere PSD. Daca in PSD ar mai aparea un lider ar avea grija Dragnea sa il elimine”.

- Reclama -

Despre Gabriela Firea a declarat că nu are substanţă şi că ar obţine un scor ruşinos la alegeri prezidenţial.

„Puneti-o la prezidentiale sa vedeti daca ia mai mult de 3%. Pana la urma, intr-un lider trebuie sa existe si putina substanta. M-a innebunit, ea e atacata, supravegheata de dimineata pana seara, nu se poate sa iti constuiesti asa imagine”, a afirmat Băsescu.

Nici despre Lia Olguţa Vasilescu nu a avut cuvinte de laudă.

„Doamna Olguta ne dubleaza salariile, dar avem ceva in cap legat de politica extrena a patriei, de politici generale? Ca presedinte te poti califica la locul de munca, dar trebuie sa ai o baza, ca daca baza ta e minus, distrugi o tara pana te califici”, a afirmat Băsescu.

El este de părere că nici Dacian Cioloş, dacăa uneşte dreapta sub aripa lui, nu poate fi un contracandidat puternic.

„Daca Dreapta vrea sa se ingroapa la doi metri sub pamant, da, sa il puna pe Ciolos. PMP nu va fi de acord cu un asmeena lider”, a declarat Băsescu, care a concluzionat că „deocamdata partidele nu au contracandidat pentru Iohannis. Experienta ca lider politic imi spune ca in momentul de fata nu avem un politician cu vână de lider care sa il bata pe Iohannis”.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele