Tranzacție de 15 milioane de euro între One United Properties și Ţiriac Group

0

Dezvoltatorul One United Properties, unul dintre cei mai mari jucători din piaţa real estate din România, anunţă încheierea tranzacţiei prin care a achiziţionat de la o companie din cadrul Ţiriac Group un teren de 21.165 mp pe malul Lacului Tei, valoarea tranzacţiei ridicându-se la 15 milioane de euro.

 

”Dezvoltatorul One United Properties (…) anunţă încheierea tranzacţiei prin care a achiziţionat de la o companie din cadrul Ţiriac Group un teren de 21.165 mp pe malul Lacului Tei. Valoarea tranzacţiei se ridică la 15 milioane de euro. Pentru terenul respectiv a fost deja emis un certificat de urbanism în vederea construirii”, arată compania.

De asemenea, compania informează că intenţionează să dezvolte pe terenul astfel achiziţionat un nou proiect imobiliar, One Lake Club, care va fi conceput ca un club rezidenţial cu apartamente cu design contemporan şi facilităţi integrate, precum piscină, spa, sală de sport sau braserie.

Vezi și Apartament cu piscină în living: compania românească One United a vândut un penthouse cu prețul record de 6,8 milioane euro

„Poziţionarea terenului va oferi noului proiect imobiliar pe care compania plănuieşte să îl dezvolte vedere directă asupra Lacului Tei, dar şi acces rapid la facilităţile din zona de Nord a Capitalei sau autostrada A3. Tranzacţia se înscrie în linia strategiei One United Properties de a investi în oportunităţi de dezvoltare premium sustenabile în zone exclusiviste ale Bucureştiului, care se bucură de numeroase facilităţi”, mai arată compania.

One United Properties este unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari de proiecte rezidenţiale, de birouri şi mixte de ultimă generaţie din Bucureşti.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele