Trucul secret folosit de Shakira pentru o talie de viespe. Ce face, de fapt, celebra artistă

1

Shakira a revenit pe rețelele de socializare și cu mai multă senzualitate ca niciodată. Recent a apărut într-un corset foarte strâns pentru a scoate în evidență o talie de viespe, așa că inspiră-te din propunerea ei pentru a-l recrea cu prima ocazie.

Vei fi surprinsă cât de bine îți va sta cu acest look!

Trucul secret folosit de Shakira pentru o talie de viespe

Tocmai când credeam că topurile flexibile vor fi încoronate drept favoritele sezonului, frumoasa cântăreață dovedește că ținutele senzuale sunt încă un pariu infailibil care merită să fie modelat. Nu uitați că aceste haine de epocă se potrivesc cu un număr infinit de ținute, scrie panoramaweb.com.

Trucul secret folosit de Shakira pentru o talie de viespe

Iată cum își definește Shakira talia

Prin intermediul contului său de Instagram, cântăreața columbiană a postat o imagine în care a purtat o rochie roz Barbie cu o structură de corset în partea de sus.

Această piesă este un deja celebră și, datorită țesăturilor sale, definește silueta în timp record.
Care sunt beneficiile purtării unui corset?

Primul lucru pe care trebuie să îl știi este că, corsetul a fost folosit în urmă cu câteva decenii pentru a modela corpul, deși pentru multe femei era sinonim cu controlul, acesta a fost reinventat pentru a evidenția curbele naturale.

Așa că acum știi, inspiră-te din look-ul Shakirei pentru a scoate în evidență o talie definită, iar toamna aceasta nu te teme să experimentezi cu hainele tale!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Shakira (@shakira)

Shakira a vorbit despre “cea mai neagră perioadă” din viața ei

Shakira a oferit primul interviu pe larg despre viața ei, la câteva luni după despărțirea de Gerard Pique, alături de care are doi copii.

Columbiana de 45 de ani a explicat că a preferat să tacă în mod intenționat până acum.

Toate aceste lucruri s-au întâmplat într-o perioadă extrem de grea pentru Shakira. Tatăl ei se afla la Terapie Intensivă din cauza problemelor de sănătate, iar ea susține că lupta pe mai multe fronturi. Astfel consideră că a fost cea mai întunecată perioadă din viața ei.

„Acesta este probabil unul dintre cele mai grele și mai întunecate momente din viața mea. Am tăcut și am încercat să procesez totul. Îmi este greu să vorbesc despre asta, mai ales pentru că încă trec prin asta și pentru că sunt în ochii publicului și pentru că despărțirea noastră nu este ca o despărțire normală. Așa că a fost dificil nu numai pentru mine, ci și pentru copiii mei. Incredibil de greu”, a spus Shakira despre perioada recentă.

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele