Amber Heard nu îi poate plăti despăgubirile lui Johnny Depp

0

Amber Heard nu poate plăti „cu siguranţă” mai mult de 10 milioane de dolari despăgubiri fostului soţ Johnny Depp pentru că l-a defăimat în presă, potrivit verdictului dat miercuri de juraţii americani, a declarat joi avocatul actriţei.

Johnny Depp a câştigat acest proces ultra mediatizat, chiar dacă juraţii au concluzionat că cele două vedete s-au defăimat reciproc.

Întrebată de postul NBC dacă clienta sa poate plăti 10,4 milioane de dolari despăgubiri, Elaine Bredehoft a răspuns: „Oh, cu siguranţă nu”. Avocata, care consideră că Amber Heard a fost „demonizată” de echipa juridică a actorului din „Piraţii din Caraibe”, a precizat că se bazează pe decizia de la apel. „Există o cantitate enormă de dovezi care au fost anulate în acest caz!, a adăugat ea.

Dacă Amber Heard nu va putea plăti suma decisă de juraţi, ar avea la dispoziţie mai multe opţiuni: potrivit unui specialist intervievat, ar putea face recurs, banii i-ar putea fi deduşi din comisioanele viitoare, ar putea declara falimentul personal sau Johnny Depp să renunţe la daune.

După aproximativ 13 ore de deliberări într-un tribunal de lângă Washington, cei şapte juraţi i-au dat dreptate lui Johnny Depp pe toate cele trei motive ale procesului său pentru defăimare, acordându-i 10 milioane de dolari daune şi 5 milioane de dolari despăgubiri agravate.

În mod clar, aceşti cinci bărbaţi şi două femei au simţit în unanimitate că Amber Heard a făcut declaraţii false descriindu-se ca fiind victimă a violenţei domestice şi că a acţionat „rău intenţionată”, chiar dacă nu şi-a numit fostul soţ în acel text din The Washington Post.

Instanţa din Fairfax, Virginia, a redus însă cuantumul despăgubirilor agravate la 350.000 de dolari în aplicarea sumei maxim legală în vigoare în stat, ceea ce a redus la 10,4 milioane suma datorată de Amber Heard fostului ei soţ. Juraţii au mai decis că Johnny Depp, în vârstă de 58 de ani, a defăimat-o pe Amber Heard, acordându-i o compensaţie financiară de 2 milioane de dolari.

Actriţa în vârstă de 36 de ani şi-a mărturisit „dezamăgirea” într-o declaraţie, după ce a fost anunţat verdictul. „Sunt devastată de faptul că muntele de dovezi nu a fost suficient pentru a face faţă puterii, influenţei mult mai mari ale fostului meu soţ”.

Vezi și: Ce a spus Johnny Depp după ce a câștigat procesul împotriva lui Amber Heard. Dezvăluirile făcute de personalul pubului din Newcastle: „Era incredibil”

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele