Tudose crede că PSD va guverna România, iar…

0

Tudose crede că PSD va guverna România. Acum PSD-ist, Mihai Tudose s-a certata la Antena 3 cu europarlamentarul PNL Cristian Bușoi, susținând că liberalii nu vor intra la guvernare. Tudose, ajuns la Bruxelles cu ajutorul lui Ponta, susține că PNL nici nu ar avea cu cine să guverneze. Premierul lui Dragnea, Tudose a spus că e gata să parieze că PSD va scote în plus față de PNL 4-5 procente, la alegerile din 6 decembrie, și că va intra la guvernare.

 

Derajnat de afirmația lui Cristian Bușoi, cum că PNL nu va face niciodată un parteneriat de guvernare cu social-democrații, și că viitorul guvern se va forma în jurul PNL, cu formațiuni precum USR, PMP și UDMR, „conform proiecțiilor și pronosticurilor”, Tudose a intervenit susținând că nu înțelege după ce informații se ghideză Bușoi.

„Eu vă spun altceva, că PSD va intra la Guvernare. Suntem chiar dispuși să ne asumăm guvernarea (…) Nu știu la ce date vă uitați voi, la mama mida, dar eu vă spun că există sondaje care arată că 75% dintre români consideră guvernarea PNL un dezastru. Pe toate sondajele pe care le-am făcut, acest lucru e constant, oamenii sunt nemulțumiți de guvernarea PNL. (…) Vă spun că ieșim pe primul loc, facem chiar și 50%. (…)”, a comentat Tudose.

Vezi și Tudose îl îngroapă pe Dragnea

Fost premier al României, Tudose a mai spus că probabil indicat ar fi ca PSD-ul să meargă în opoziție, dar „se duce țara de râpă”.
„Eu susțin că venim la guvernare, că putem să intrăm. Pariez că vom bate PNL-ul cu la cel puțin 4-5 procente”, a spus Tudose.

În replică, Cristian Bușoi a susținut că toate sondajele, precum și rezultatele de la ultimele alegeri, arată că PSD nu are cum să iasă în fața PSD în fața PSD.

„Nu va lua PSD niciodată PSD 50%. Veți lua chiar cel mai prost scor pe care l-a avut vreodata partidul”, a apreciat Bușoi.

Tudose a răspuns că liberalii nici măcar n-au cu cine să facă majoritate, afirmând că reprezentanții USR-PLUS îi detestă: „I-ați văzut săptămâna trecută pe cei de la USR ce declrații făceau despre PNL (…) Păi stați să vedeți spectacol după algeri”.

Citește și Casoteca.ro – magazin

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele