Turcan crede că Dăncilă candidează pentru ”prioritățile toxice” ale lui Dragnea

0

Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan afirmă că Viorica Dăncilă porneşte în cursa pentru alegerile prezidenţiale cu un singur crez: să desăvârşească, din fruntea statului, priorităţile toxice ale lui Liviu Dragnea.

„Desemnarea Vioricăi Dăncilă drept candidat la Preşedinţie, ca şi remanierea din aceste zile arată că doctrina Dragnea e mai valabilă ca niciodată la vârful PSD. Cu Vioricăi Dăncilă, PSD a rămas acelaşi partid corupt şi clientelar ca pe vremea lui Liviu Dragnea. Nu s-a schimbat absolut nimic, cu toate promisiunile făcute de Viorica Dăncilă ajunsă la conducerea partidului. Noii miniştri propuşi reprezintă garanţia că sectoarele pe care le vor gestiona sunt condamnate la subordonare politică şi subdezvoltare. Sunt personaje care nu au ce căuta în fruntea unor ministere”, afirmă Raluca Turcan.

„Cu lecţia bine învăţată de la Liviu Dragnea, cu mesajele primite de la baronii PSD în buzunar pentru că rareori vorbeşte liber, Viorica Dăncilă porneşte în cursa pentru alegerile prezidenţiale cu un singur crez: să desăvârşească, din fruntea statului, priorităţile toxice ale lui Liviu Dragnea. Nicio cosmetizare nu mai poate ascunde efectul profund toxic pe care PSD îl are asupra României. Un partid anti-european, anti-românesc şi pro-infractori”, mai scrie Turcan pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Sute de turiști, evacuați de pe insula grecească Samos

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele