UPDATE: Ucraina după 15 zile de război total. Armata rusă tot mai afectată, Lavrov inflexibil la negocieri

0
tanc rusesc distrus
tanc rusesc distrus
- Reclama -

Ministerul Apărării din Ucraina a anunțat că l-a ucis pe colonelul Andrei Zakharov, comandantul unui regiment de tancuri rus. Zaharov a fost lichidat în districtul Brovarsky, din zona Kiev.

 

„În timpul desfășurării ostilităților în districtul Brovarsky din regiunea Kiev, Batalionul tactic al diviziei 90 tancuri a Districtului Militar Central a suferit pierderi semnificative de personal și echipament. Comandantul regimentului, colonelul A. Zaharov, a fost lichidat”, a declarat într-un comunicat serviciul de presă al Serviciului de Informaţii pentru Apărare al Ministerului Apărării.

Știre inițială – 10 mart. 2022 la 13:38

Apar noi imagini cu tancurile rusești distruse de combatanții ucraineni, dar și videoclipuri cu crimele împotriva civililor pe care le face armata lui Putin.

 

- Reclama -

Cotidianul Fakty.ua citează un oficial ar armatei Ucrainei, Azov Andriy Biletsky, care spune în zona Brovarsky din zona Kiev, ”artileria ucraineană a distrus cu măiestrie tancurile inamice. Așa se întâmplă cu eliberatorii neinvitați. Pământul arde sub ei!”.

vehicul militar distrus
vehicul militar distrus

Alte tancuri rusești distruse au apărut Facebook-ul comandantului șef al Forțelor Armate ale Ucrainei Valery Zaluzhny. „Lucrarea de bijutier a artileriei noastre a distrus tancurile inamice din zona Borodyanka”, a spus Zaluzhny.

Negocieri în Turcia

Pe fondul luptelor în care tot mai multe forțe rusești pier în Ucraina, ministrul de externe Serghei Lavrov cere omologului ucrainean, Dmitro Kuleba să renunțe la Crimeea și la regiunile separatiste în favoarea Rusiei.

Evident, negocierile au eșuat!

Vezi și Schimbare de poziție a Chinei privind războiul din Ucraina. Reacțiile lui Xi Jinping

Tanc rusesc distruge o mașină în care se aflau doi bătrâni. Cei doi bătrâni mor într-o clipă.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele