Un avocat gorjean cu cinci partide la activ, numit secretar de stat la Ministerul Finanțelor

0

Avocatul Gheorghe Pecingină (39 de ani), membru al organizației PNL Gorj, a fost numit secretar de stat în Ministerul Finanțelor, potrivit unei decizii a premierului Ludovic Orban publicate în Monitorul Oficial. Pecingină s-a remarcat prin desele treceri de la un partid la altul, având la activ deja cinci partide.

 

Astfel, potrivit presei locale, Gheorghe Pecingină a fost pe rând membru în PDL, PP-DD (partidul lui Dan Diaconescu, din partea căruia a candidat la Primăria Târgu Jiu în 2012), PSD, ALDE și, în cele din urmă, PNL.

El a ajuns la liberali în 2016, adus de Dan Vâlceanu, co-președintele organizației locale, transferul său fiind salutat de organizație printr-un comunicat de presă: ”Echipa liberală din Târgu-Jiu beneficiază, de astăzi, de contribuția a încă unui om respectat, integru, care știe ce înseamnă aplicarea legii și își dorește un viitor pentru tineri, la ei acasă”.

În noiembrie anul trecut, la puțin timp după instalarea guvernului Orban, Gheorghe Pecingină declara pentru presa locală că nu își dorește nici un fel de funcție, ”nici măcar la nivel central”.

În declarația de avere din 2016, depusă odată cu candidatura pentru consiliul local Turcinești, nu apare cu nici un venit în afara pensiei soției sale. Vezi aici declarația de avere din 2016.

Citește și: Florin Cîțu: Executivul are soluții pentru a îmbunătății situația economică

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele