Un călugăr, care este și profesor la o școală generală din Constanța, a postat pe Facebook imagini cu elevi care se schimbă pentru ora de sport

0

Un profesor de la Şcoala Generală ”Nicolae Tonitza” din Constanţa, care este și călugăr, a postat pe pagina sa de Facebook imagini surprinse de camerele de supraveghere ale şcolii cu elevi care se schimbau pentru ora de sport.

Potrivit reprezentanţilor Arhiepiscopiei Tomisului, profesorul de muzică de la Şcoala ”Nicolae Tonitza” este şi călugăr, fiindu-i interzis să mai slujească după apariţia acestor informaţii.

De asemenea, în funcţie de evoluţia anchetei, bărbatul ar putea fi deferit Consistoriului monahal, au mai precizat reprezentanţii Arhiepiscopiei.

Potrivit Adevărul, profesorul Ciprian Savin (numele de călugăr este Calinic) a furat aceste imagini cu elevii din serverul instituţiei unde sunt stocate imaginile de pe camerele de supraveghere. A pătruns acolo folosindu-se de o minciună, spune conducerea şcolii, care a făcut şi o sesizare la Poliţie.

Joi, în jurul orei 17.30, la Secţia 4 Poliţie din municipiul Constanţa, a fost depusă o sesizare din partea conducerii Şcolii Generale numărul 39 ”Nicolae Tonitza”, oamenii legii fiind anunţaţi, astfel, de faptul că un cadru didactic titular al unităţii de învăţământ ar fi intrat în posesia unor imagini de pe camerele de supraveghere ale unităţii de învăţământ în care mai mulți elevi se pregăteau pentru ora de sport în vestiar.

Profesorul ar fi postat imaginile respective pe pagina sa de Facebook, iar ulterior le-a şters. Anchetatorii au precizat că elevii sunt în clasa a V-a, iar evenimentul ar fi avut loc pe data de 5 octombrie.

De asemenea, oamenii legii au menţionat că este posibil ca profesorul, în vârstă de 33 de ani, să fi postat pe Facebook mai multe filmuleţe de pe camerele de supraveghere din unitatea şcolară.

Citește și Procurorul-şef al Biroului Extrădări din Costa Rica spune că Udrea şi Bica pot sta în pușcărie și mai mult de 3 ani până la extrădare

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele