Un copil, anchetat fiindcă ar fi incendiat șapte mașini în București

1

Automobilele au fost incendiate în două incidente separate din Capitală, fiind parcate pe străzi diferite, iar suspectul este un copil, anunță Inspectoratul de Poliție București.

Aceste incidente au avut loc miercuri, iar prin apel 112 au fost sesizate mai întâi flăcări care se manifestau la un autoturism. Mai apoi, focul s-a extins la alte mașini parcate, care au suferit distrugeri importante.

La scurt timp, în apropiere, pe o stradă adiacentă, a fost găsit un alt autoturism cuprins de flăcări. Ulterior, incendiul a afectat mai multe mașini parcate în zonă.

În total, șapte mașini au fost afectate de foc. Pompierii au stins incendiul și au stabilit că incendiile au fost provocate intenționat.

S-au deplasat la fața locului și polițiști din cadrul Secției 21, care au identificat și depistat un copil. Acesta a fost dus la audieri și ulterior a fost reținut.

Apoi, cercetările au continuat de Secția 21 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere de bunuri materiale.

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele