Un ofițer de la Academia de Poliție, suspectat că a trimis amenințări cu moartea unui jurnalist

0

Poliţiştii şi procurorii facpercheziţii la Academia de Poliţie, în biroul unui ofiţer suspectat că i-ar fi trimis mesajele de ameninţare cu moartea jurnalistei Emilia Şercan.

Potrivit Digi 24, miercuri dimineaţă, au loc percheziţii la Academia de Poliţie ”Alexandru Ioan Cuza” la biroul unui ofiţer suspectat că ar fi trimis mesajele de ameninţare cu moartea jurnalistei Emilia Şercan. De asemenea, este vizat de percheziţii şi domiciiul bărbatului suspectat, acesta fiind depistat în Slatina.

Emilia Şercan s-a declarat uluită, într-o intervenţie telefonică la Digi 24, că cel care a ameninţat-o este un poliţist.

”A fost identificată persoana care m-a ameninţat cu moartea. Este un ofiţer de poliţie, angajat al Academiei de Poliţie. Sunt într-o evidentă stare de consternare. Un ofiţer de poliţie, pus să apere legea, ameninţă cu moarte un ziarist de investigaţie. Este inimaginabil aşa ceva! Sper că de data asta va exista puţină onoare prin structurile de conducere ale Academiei de Poliţie”, a scris Emilia Şercan, anunţând că va reveni cu informaţii.

Citește și: Rompetrol inaugurează prima stație de alimentare din orașul Adjud

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele