Un român de origine moldoveană, suspectul în dosarul uciderii ziaristei bulgare Victoria Marinova

0

Un cetățean român de origine moldoveană este principalul suspect al poliției bulgare în dosarul uciderii ziaristei Victoria Marinova, care a fost găsită moartă în orașul Ruse, anunță ziarul bulgar Dvevnik.

Jurnaliștii bulgari citează surse din cadrul Poliției.

Reamintim că Jurnalista bulgară de investigaţii Victoria Marinova (30 de ani), directoare şi prezentatoare a televiziunii regionale TVN, a fost asasinată sâmbătă în oraşul Ruse, potrivit Agerpres. Victoria Marinova este cel de-al treilea ziarist de investigaţii asasinat într-un stat membru UE în mai puţin de un an, după Daphne Caruana Galizia în Malta şi Jan Kuciak în Slovacia.

Corpul Victoriei Marinova, lovită în cap şi strangulată, a fost descoperit într-un parc din oraşul Ruse, a anunţat duminică un procuror.

‘Telefonul său mobil, cheile maşinii, ochelarii şi o parte din îmbrăcăminte au dispărut’, a indicat procurorul. El a precizat că anchetatorii examinează toate pistele legate atât de viaţa personală, cât şi de cea profesională a victimei.

Citește și CCR: Parlamentarii nu pot fi intermediari între cetățeni și autorități, nici între firme și primari! Legea adoptată la inițiativa deputatului Mitralieră,neconstituțională

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele