Un tren de pasageri a deraiat în estul Iranului. 10 persoane au murit şi 50 au fost rănite

0
iran descărcare
Accident feroviar, Iran

Un tren de pasageri a deraiat în estul Iranului miercuri dimineaţa, 8 iunie, accidentul soldându-se cu decesul a 10 persoane şi cu rănirea altor 50, au anunţat autorităţile, relatează The Associated Press.

 

Potrivit autorităţilor, numărul victimelor ar putea creşte, deşi detaliile iniţiale despre dezastrul care a implicat un tren care transporta aproximativ 350 de pasageri au rămas neclare.

Patru din cele şapte vagoane ale trenului au deraiat în apropierea oraşului deşertic Tabas, a relatat televiziunea de stat iraniană.

Tabas se află la aproximativ 550 de kilometri sud-est de capitală, Teheran.

Echipele de salvare cu ambulanţe şi elicoptere au ajuns în zona îndepărtată, unde comunicarea este slabă. Cel puţin 16 persoane au suferit răni critice, unele fiind transferate la spitale locale, au spus oficialii.

Incidentul a avut loc la aproximativ 50 de kilometri în afara oraşului Tabas, pe calea ferată care leagă oraşul de Yazd. Fotografiile de la faţa locului, publicate de Clubul Tinerilor Jurnalişti asociat cu televiziunea de stat, păreau să arate vagoane de tren, în timp ce salvatorii încercau să îngrijească răniţii.

Vezi și Un tren de pasageri a deraiat în estul Iranului. 10 persoane au murit şi 50 au fost rănite

Accidentul este în curs de investigare. Informaţiile preliminare sugerau că trenul s-a ciocnit cu un excavator în apropierea şinei, deşi nu a fost imediat clar de ce un excavator ar fi fost amplasat aproape de şina de tren noaptea.

Un oficial sugerează că ar fi putut face parte dintr-un proiect de reparaţii.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele