Untold și Neversea, amânate pentru 2021

0

Organizatorii festivalurilor Untold și Neversea anunță că edițiile din acest an nu vor mai avea loc din cauza restricțiilor impuse de autorități și le comunică celor care și-au cumpărat bilete și abonamente că au posibilitatea de a le transforma în abonamente și bilete ANYTIME, care garantează accesul la una dintre următoarele trei ediții, la alegere.

 

Organizatorii arată că cele două festivaluri nu puteau fi organizate din cauza ”condițiilor stricte prin care oamenii pot lucra împreună”, dar și pentru că Ministerul Culturii a trimis în parlamentu un proiect de lege care interzice organizarea evenimentelor cu peste 1000 de persoane până pe 31 august 2020.

 

Ce se întâmplă cu posesorii de bilete și abonamente pentru edițiile din acest an?

 

Organizatorii anunță că 95% dintre cumpărătorii de bilete și abonamente la festivalul din acest an le-au transformat în varianta ”ANYTIME”, care le permite că le utilizeze pentru a intra la o ediție a festivalurilor din următorii trei ani, la alegere. Toți cei care nu au ales alternativa ANYTIME PASS, vor putea opta în termen de 30 de zile de la data anunțării ediției 2021, pentru transferarea biletului pentru ediția de anul viitor sau pentru a primi un voucher valoric care va putea fi folosit la achiziționarea altor produse ale organizatorilor.

Cei care se vor afla în imposibilitatea de a participa la ediția din 2021 vor putea opta pentru refund în perioada 1 octombrie – 31 decembrie 2021, mai arată comunicatul citat.

Citește și: Cei care participă la Untold vor putea experimenta o nouă aplicație smart, creată de Cognizant Softvision

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele