Useriștii, deranjați de ce a declarat Ludovic Orban

0

Senatorul USR PLUS Marius Bodea susţine că alegerile interne din PNL s-au transformat din sărbătoarea democraţiei într-o „mare Sărbătoare a Ruşinii Naţionale“ ce riscă să arunce în aer guvernarea, după ce Ludovic Orban a afirmat că liberalii au nişte parteneri de guvernare care „parcă nu s-a născut aici”.

 

Marius Bodea a scris pe Facebook că după ce sâmbătă Ludovic Orban a venit la Iaşi şi i-a declarat nevinovaţi pe Costel Alexe şi Mihai Chirica, şeful liberalilor a lansat un atac “grobian“ la adresa partenerilor de guvernare.

“La o zi după ce i-a declarat „nevinovaţi“ pe cei doi penali din fruntea administraţiei ieşene, Costel Tablă Alexe şi Mihai Mafia Imobiliară Chirică, înfierbântat de alegerile interne din PNL, Ludovic Orban lansează un atac grobian la adresa partenerilor de guvernare, despre care spune că „parcă n-ar fi născuţi aici“. Dar cei doi hoţi de la CJ şi Primăria Iaşi pe care îi strângeţi aşa de tare la piept, domnule Orban, unde s-au născut? (…) Credinţa, Biserica, valorile şi simbolurile naţionale înseamnă pentru Orban cât însemnau şi pentru Dragnea. Din gură naţionalism de duzină şi fariseism, prin fapte – cloşcă peste infractori de drept comun“, afirmă senatorul USR PLUS, Marius Bodea.

El consideră că “alegerile interne din PNL, Sărbătoarea democraţiei, s-au transformat într-o mare Sărbătoare a Ruşinii Naţionale, ce riscă să arunce în aer guvernarea“.

Biserici catolice incendiate în Canada

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele