Violeta Alexandru dă replica celor de la USR legat de concursurile din PMB

0

Preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, afirmă, referitor la acuzaţiile USR PLUS legate de concursul pentru ocuparea postului de director al Direcţiei Management şi Structuri Unităţi Sanitare, că orice suspiciune trebuie să fie adusă la cunoştinţa instituţiilor competente.

 

“Nu am să fiu de acord ca Vlad Voiculescu şi USR-PLUS să aprecieze că un om care se prezintă la un concurs este, din start, necinstit, incompetent pentru că este membru sau simpatizant PNL”, susţine ea.

“De ce o fi simţit nevoia Vlad Voiculescu, Preşedinte USR-PLUS Bucureşti, pe care personal îl respect (ştie acest lucru), să lanseze acuzaţii asupra PNL Bucureşti, organizaţia pe care o conduc, în ultimele zile ale campaniei noastre interne de alegeri? A pomenit PNL Sector 4 şi, implicit, Bucureşti. Mă cunoaşte bine. Reacţia mea, întotdeauna, de când ne cunoaştem, este aceeaşi: nu fac politică călcând în picioare principii şi reguli”, arată Violeta Alexandru, vineri, într-o postare pe Facebook.

Ea adaugă că orice suspiciune – în cazul de faţă, în legătură cu organizarea unui concurs într-o instituţie din administraţia din Bucureşti – trebuie să fie adusă la cunoştinţa instituţiilor competente.

“Legea şi procedurile nu se discută. Nu facem declaraţii politice doar de dragul de a câştiga simpatizanţi pentru că riscăm să ne pierdem credibilitatea”, complerează Alexandru.

Ea susţine însă că nu se poate spune că orice om care se prezintă la un concurs este necinstit sau incompetent doar pentru că este membru sau simpatizant al PNL.

Ministerul de Externe al Ungariei îi transmite lui Stelian Ion că sprijină intrarea României în Schengen

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele