USR Plus are dovada fraudării alegerilor într-o secție din București

0

Vlad Voiculescu și Claudiu Nasiu au distribuit pe Facebook imagini cu un proces verbal de la secția 127 unde USR Plus a luat cele mai mult voturi, 164, în schimb pe site-ul AEP voturile erau trecute în dreptul unui partid care luase zero voturi.

 

Vlad Voiculescu, noul șef al Consiliului General al Bucureștiului spune că ”Ia uitați-vă aici oameni buni cum vă fură voturile!!!

USR-iștii sugerează că și la alte secții se poate întâmpla același lucru.

Comentarii pe facebook se îndreaptă către victoria penalului Piedone la Sectorul 5. Se sugerează că ar fi bine să se verifice și secțiile de votare din acest sector.

Secția 127, sector 1

”Dovada că se fură voturile USR-PLUS.
Am avut curiozitatea să verificăm secțiile de votare în care, conform site-ului AEP, am avut zero voturi la Consiliul general al municipiului București.
Iată cazul secției 127. Conform procesului verbal USR-PLUS a avut cel mai mare număr de voturi din secție: 164. Conform site-ului AEP a obținut zero voturi. Ați citit bine. Zero voturi.
Și așa s-au furat dintr-un foc 164 de voturi.
Modul de furt: au pus altui partid voturile USR-PLUS.
Echipele noastre lucrează acum să depistăm toate fraudele.
LE: Sunt acum cu colegii de la Sector 1 în fața Biroului electoral Sector 1. Sunt alte 9 secții în care nu iese cheia de control.
Acum avem o idee mai clară unde s-a dus diferența dintre exit-poll și rezultatele de azi.”

 

Vezi aici foto Facebook

1000 de voturi mai mult, pentru Clotilde

Nasui mai arată că primarul PSD Tudorache minte cu nerușinare când afirmă că are mai multe voturi decât Clotilde Armand:”(..) din numărătoarea noastră paralelă doamna Clotilde Armand are peste 1.000 de voturi diferență față de domnul Tudorache. Din numărătoarea unui alt partid ce ne-a comunicat-o are peste 1.400 de voturi.

Ca să vă dau și cifre, din numărătoarea noastră, domnul Tudorache a obținut 35.419 de voturi, iar doamna Clotilde Armand 36.454 de voturi”.

Vezi cel mai potrivit purificator pentru casa ta pe Casoteca.ro

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele