USR-PLUS trebuie să ia puterea, să oprească hemoragia criminală

0

Nu există ”nu putem sa-i trimitem în opoziție că pierdem alegerile locale”. Asta e o prostie în cazul USR-PLUS.

Barna, Cioloș nu va mai dați de ceasul morții, dacă vă dați, ca nici asta nu e clar, că niciunul, NICIUNUL dintre cei 22% de români care v-au votat nu se supară daca opriți hemoragia absolut criminală a inutilului ministru de Finanțe Teodorovici.

Barna și Cioloș trebuie să înțeleagă că trebuie să taie în carne vie, trebuie să pună puturoșii la treabă. Sunt câteva sute de mii de români, oameni din mediul rural, care nu muncesc, dar trăiesc.

Citește și Iohannis vrea ca PNL și USR-PLUS să colaboreze pentru un nou guvern

Cum? Din cei aproximativ 600 de lei pe care îi iau într-un fel sau altul de la stat, și stau. O parte din ei beau banii bătrânilor lor părinți, beau pensiile.

Și asta spun pentru că dincolo de știri mă ocup cu o mică firmă de construcții și cunosc o grămadă de putori care trăiesc ca niște viermi.

Deci, USR-PLUS, țara trebuie guvernată, luați puterea, LUAȚI PUTEREA și arătați românilor care v-au votat că faceți treaba care trebuie făcută.

Viorica analfabeta trebuie să înceapă să mearga la procurori, la fel și inutilii ei colegi, iar ministerul dezvoltăriii trebuie să DEZVOLTE țara.

V-au votat oamenii care fac, nu cei care nu fac!

p.s.

Trebuie amintit că într-un interviu la postul său de casă, Gușă îl aruncă iar pe Cioloș în curtea lui Coldea. Nici B1, nici alt post TV nu este prieten cu USR-PLUS. Nimeni nu vrea USR-PLUS pentru ca această alianță nu dă, bai, la ”guraci”!

Citește și Primul SUV Kia de clasă mică va fi prezentat în această vară

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele