Vela a aflat din presă de problemele cu clanurile de interlopi și dispune control la Poliţia Capitalei

0

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a cerut Corpului de Control efectuarea ”de îndată” a unui control la Poliţia Capitalei, în urma declaraţiilor făcute la un post de televiziune de către şeful Serviciului Grupări Infracţionale Violente, informează, vineri, Ministerul Afacerilor Interne.

 

Vezi aici interviul cu Șeful Grupuri Infracționale Violente din Poliția Capitalei: ”din interior s-au declanșat anumite presiuni, cercetări prealabile”

În urma acestor dezvăluiri, Ministrul a declanșat acest control. Întrebarea se pune dacă Vela chiar nu știa despre aceste probleme sau dacă ministrul a dat drumul la control doar pentru că aceste probleme au devenit publice.

Este oare nevoie de o demisie de onoare?

Ministrul spune că scopul controlului este de a verifica veridicitatea datelor prezentate în presă şi a dispune, în cel mai scurt timp, măsurile legale care se impun.

“Conducerea Ministerului Afacerilor Interne şi-a asumat în mod public ca principale obiective în perioada următoare destructurarea grupărilor infracţionale şi tragerea la răspundere penală a membrilor acestora. Totodată, precizăm că nu vor fi tolerate niciun fel de abateri sau imixtiuni în activitatea structurilor MAI implicate în combaterea criminalităţii organizate”, precizează MAI.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele