Victor Slav și Bianca Drăgușanu, împreună în prima zi de școală a fiicei lor

0

Prima zi de școala a venit cu emoții mari pentru Bianca Drăgușanu în acest an. Fiica ei, Sofia, a început școala, iar blondina a dus-o la deschiderea noului an școlar împreună cu Victor Slav. Cei doi se înțeleg de minune în preajma fetiței lor.

Pentru fiica lor, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au mers împreună la școală, în prima zi în care micuța Sofia este elevă. Diva și fostul partener reușesc să aibă o relație de prietenie de dragul fetiței lor, astfel că aceasta a avut alături ambii părinți, la începerea noului an școlar.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav și-au dus fiica împreună în prima zi de școală

Încă din mașină, de cum au ajuns la școală, Bianca Drăgușanu le-a dezvăluit urmăritorilor ei de pe Instagram că este o zi în care emoțiile o copleșesc cu adevărat, iar acest lucru s-a simțit inclusiv în glasul ei. Fetița ei micuță este de azi elevă în clasa I.

În drumul lor către locul în care se ținea festivitatea de deschiderea a noului an școlar, vedetei și Sofiei li s-au alăturat Victor Slav și mama Biancăi. Fetița a mers cu ghiozdănelul în spate, ținându-i de mână pe ambii părinți, ceea ce a creat un tablou minunat de familie.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav, împreună în prima zi de școală a fiicei lor. Anunțul făcut de blondină: „Am mari emoții” / FOTO

Recent, Sofia s-a pregătit pentru școală exersându-și un nou talent. Tatăl ei nu a putut să nu o laude pe pe micuță în mediul online și nu a ezitat să-i arate ”operele”. Victor Slav a publicat pe Instagram o fotografie în care apar trei dintre desenele fetiței, alături de textul: „SNS Talent rar”, tratând cu umor creațiile acesteia.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav, împreună în prima zi de școală a fiicei lor. Anunțul făcut de blondină: „Am mari emoții” / FOTO

Din fericire, Victor și Bianca au reușit să găsească o cale de mijloc, astfel încât să petreacă amândoi suficient de mult timp cu fiica lor, chiar dacă nu mai sunt împreună de ani buni. Adesea, prezentatorul TV arată momentele frumoase pe care le petrece cu fetița lui, la fel cum face și blondina, de fiecare dată când are ocazia.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele