Victor Ponta anunță sfârșitul dictaturii Dragnea

0
- Reclama -

Fostul prim-ministru speră că se va termina cu sistemul în care Liviu Dragnea anunţă în fiecare zi de la partid câte ”o gogoaşă”, doar pentru a arăta că el este şeful. Victor Ponta se bucură de faptul că sistemul de impozitare nu s-a schimbat.

Citiți și Dragnea vrea să conducă guverne cu hoți reabilitați, românii ies în stradă

„Mă bucur că raţiunea a câştigat şi nu se schimbă sistemul de impozitare – sper ca premierul Tudose să îngroape şi cealaltă trăznaie numită impozitul pe gospodărie!!! Avem nevoie doar de stabilitate legislativă şi de un ANAF nepolitizat care să combată evaziunea fiscală”.

Ponta critică aspru felul în care Dragnea conduce guvernul de la partid și speră că acest lucru va lua sfârșit.

„Mai sper să terminăm cu acest sistem care face numai rău unei bune guvernări – Dragnea anunţă în fiecare zi de la Partid câte o gogoaşă umflată ca să arate că el e Şeful şi Premierul (Grindeanu sau acum Tudose) transpiră să o respingă cât mai delicat ca să nu se supere prea tare!”, scrie pe Facebook fostul premier.

- Reclama -

Acesta mai subliniază că o guvernare eficientă se face doar cu autoritatea prim-ministrului acceptată şi respectată, cu măsuri economico-fiscale stabile şi predictibile şi cu miniştri puşi pe criterii de competenţă, „nu de slugărnicie faţă de șeful suprem sau de apartenenţă la TelDrum sau CJ Teleorman”.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele