Victor Ponta dezvăluie cine stă în spatele atacurilor la adresa Simonei Halep

0

Fostul premier, Victor Ponta a reacționat pe pagina sa de Facebook față de postările PSD care dădeau de înțeles că Simona Halep ar fi fost huidită pe stadion, și nu Primarul General al Capitalei. Fostul premier spune că persoana vinovată de manipulare este George Harabagiu, un apropiat al lui Liviu Dragnea.

Mesajul mincinos, mai spune Ponta, ar fi fost postat de la Sediul Central al PSD pe conturile organizațiilor locale. Victor Ponta cere reacții ale foștilor colegi din PSD cu privire la această “mizerie”. Liviu Dragnea și Gabriela Firea sunt trecători, dar acest această acțiune ar păta imaginea întregului partid, mai consideră Victor Ponta.

Iată postarea fostului lui Victor Ponta:

Ii rog pe fostii mei colegi din PSD Tulcea , Constanta, Giurgiu, Mehedinti si din alte judete sa stearga repede aceasta mizerie care a fost postata de la Sediul Central al PSD pe conturile organizatiilor locale.

Oamenii nu stiu ( asa cum stiu eu) ca aceste materiale mincinoase, manipulatoare si absolut mizerabile sunt gandite si postate direct de la Sediul Central din K10 de un personaj dubios adus de Liviu Dragnea de la Neamt ( numele lui este George Harabagiu, nu poate fi numit “sobolan” ca nu trebuie jigniti sobolanii si asculta doar de “Dom Presedinte”)!

Pentru aceste minciuni oribile despre Simona Halep vor fi injurati si sanctionati pe nedrept membrii PSD / va rog – reactionati!

Ps – Dragnea și Firea sunt trecători dar partidul rămâne. Membrii trebuie să apere imaginea partidului, nu a unor lideri trecători.

Fotografia postată de Victor Ponta.
Fotografia postată de Victor Ponta.
Fotografia postată de Victor Ponta.
Fotografia postată de Victor Ponta.

Citește Și Mai multe organizaţii PSD afirmă că Simona Halep ar fi fost huiduită pe Arena Naţională

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele