Mai multe organizaţii PSD afirmă că Simona Halep ar fi fost huiduită pe Arena Naţională

0
- Reclama -

Mai multe organizaţii PSD se afirmă că Simona Halep a fost huiduită pe Arena Naţională. Informația circulă pe Facebook, între-un colaj de imagini şi text postat pe paginile mai multor organizaţii PSD.

Colajul a apărut pe paginile PSD Mehedinţi, PSD Tulcea, PSD Giurgiu şi PSD Ilfov, de unde a fost ulterior şters.

colaj PSD Halep huiduita

În textul de pe colaj se afirmă că Simona Halep a fost huiduită luni pe Arena Naţională de 20.000 de “fani”, în vreme ce la mitingul PSD de sâmbătă ar fi fost “aplaudată de sute de mii de români”. Nu se menţionează nicăieri că Gabriela Firea a fost prezentă pe Arena Naţională sau că de fapt ea a fost huiduită şi se sugerează că Simona Halep ar fi izbucnit în plâns.

- Reclama -

Context:

În 9 iunie, ziua în care PSD anunța un miting uriaș, Simona Halep câștiga Roland Garros.

Deși erau anunțați de către Codrin Stefănescu 1 milion de participanți, la miting au fost aduși aproximativ 100 de mii de simpatizanți PSD.

A doua zi Gabriela Fiea, în calitate de Primar al Municipiului București a decis să îi ofere cheia orașului Simonei Halep. Într-o ceremonie pe Național Arena, Gabriela Firea a intrat pe teren însoțită de Simona Halep. Primarul Capitalei a fost huiduită frenetic din momentul discursului, până ce a părăsit gazonul. Odată plecată de pe stadion huduielile s-au oprit, iar oamenii prezenți pe Arena Națională au aplaudat-o minute în șir pe numărul 1 mondial al tenisului, Simona Halep.

Citește și Presa internaţională: Aplauze pentru Simona, huiduieli pentru primarul Bucureştiului

De Vlad Mitu

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele