Victor Ponta spune că ar fi în beneficiul României ruperea coaliției

1

Victor Ponta consideră „posibil” un scenariu în care alianța PSD-ALDE se va rupe, considerând că o astfel de evoluție ar fi în beneficiul democrației și al României.

El a fost întrebat joi, la RFI, cum comentează zvonurile legate de o eventuală rupere a alianței PSD-ALDE, în condițiile unei potențiale candidaturi a lui Călin Popescu-Tăriceanu la președinție.

”Este posibil acest scenariu. Sper să se și întâmple pentru binele României și al democrației. Ce va face dl Tăriceanu trebuie să-l întrebați pe domnia sa”, a spus Victor Ponta.

El a comentat și gafele premierului Viorica Dăncilă. „Îmi este milă de această serie din care nu va putea ieși”, a spus Ponta, care spune că Viorica Dăncilă este „dusă aproape cu forța în vizite externe” unde „se umple de ridicol”.

Citește și Victor Ponta: Proștii nu râd, proștii se supară

În opinia sa, a existat un singur criteriu pentru numirea sa ca prim ministru: faptul că este din Teleorman și face tot ce spune Liviu Dragnea.

De Vlad Mitu

1 comentariu

  1. Buna ziua!
    Fiecare politician face presupuneri. Ce facem cu oamenii valorosi care vor sa plece pentru ca nu isi gasesc un loc de munca? Ce facem cu oamenii care mor in spitale pentru ca nu ii crede nimeni ce simtome au si dureaza 4-5 ore pana sunt luati in evidenta, timp care pe unii ii costa viata. Mi-au ajus promisiunile alesilor tarii. Putem promova doar oameni cu adevarat patriotii care construiesc ceva pentru Romania si care inteleg cum trebuie condus un popor?

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele