Video! Atac cu drone dejucat de mașinăria de război germană, sistemul de apărare aeriană Skynex

0
sistemul de apărare aeriană Skynex
Sistemul de apărare aeriană Skynex, Rheinmetall
- Reclama -

Sistemul de mitraliere german de calibrul 50, cu cadență de 16-20 focuri pe secundă, doboară un stol de drone de atac, care voiau să atace un elicopter de atac. Mai exact, compania germană de apărare Rheinmetall a prezentat sistemul Skynex Air Defense într-o versiune montată și pe un camion.

 

Oerlikon Skynex este cel mai recent concept de apărare aeriană al Rheinmetall. Sistemul de comandă și control Oerlikon Skymaster formează piesa centrală a sistemului.

 

- Reclama -

În materialul video se poate observa cum cu ajutorul unui sistem OERLIKON REVOLVER GUN MK3 de 35 mm este interceptat şi doborât un roi de drone de mici dimensiuni.

Compania germană notează că unitatea autopropulsată antiaeriană este echipată cu sisteme moderne de căutare și urmărire care asigură supravegherea constantă la 360 ° a spațiului aerian, dar și a solului. Iar sistemul de artilerie Oerlikon de 35 mm oferă putere de foc și precizie maximă.

Tunul Oerlikon de 35 mm Mk3 folosit de sistemul de apărare aeriană Skynex are o rază de acțiune efectivă de 4.000 de metri și are o cadență de tragere de 1.000 de cartușe pe minut.

Vezi și Purificatorul SHARP KC-D40EUW, perfect pentru camera copilului

După cum a menționat compania Rheinmetall, sistemul de apărare aeriană Skynex dispune de un radar în bandă X care are o funcție autonomă de căutare a țintei.

Angajarea țintei sunt supravegheate și verificate într-un centru de comandă și control de la distanță.

Alte echipamente și sisteme de arme pot fi conectate la sistemul Skynex, inclusiv radarul de achiziție Oerlikon X-TAR3D Tactical, Oerlikon 35mm Twin Gun GDF009 TREO, Oerlikon Laser Gun și noua rachetă Denel Cheetah C-RAM (Counter-Rocket, Artillery, Mortar).

 

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele