Videoclipul „Baby Shark” – primul din istorie care atinge 10 miliarde de vizualizări pe YouTube

0
Sursa foto: Facebook/animationmagazine

Celebrul cântecel pentru copii a ajuns la numărul record de vizionări, fiind totodată cel mai urmărit videoclip de pe platformă, în noiembrie 2020, anunță „CNN”.

Melodia, concepută de compania educațională sud-coreeană Pinkfong și interpretată de cântăreața americană de origine coreeană Hope Segoine, a debutat în 2016 și a fost un hit viral mai întâi pe continentul asiatic.

Apoi s-a transformat într-o emisiune TV Nickelodeon, într-o marcă de cereale, într-un spectacol live și în strigătul echipei Washington Nationals pe parcursul sezonului în care au câștigat World Series.

A intrat chiar și în „Billboard Top 40” și a inspirat cântecul lui Jamie Tartt din emisiunea „Ted Lasso” de pe Apple TV+.

Uriașul success al cântecului a fost oarecum accidental: în 2019, Bin Jeong, CEO-ul american al Pinkfong, a declarat pentru CNN că firma nu se aștepta ca acesta să capete amploare așa cum a făcut-o, spunând că „cei care reușesc, reușesc pe cont propriu„.

Acum, pentru a sărbători succesul, Pinkfong a invitat copiii din întreaga lume să împărtășească cu compania momentele lor de „Baby Shark Dance”, filmate de părinți sau prieteni.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele