Vlad Gherman declarație dureroasă la adresa Cristinei Ciobănașu. Ce a mărturisit despre relația cu Oana Moșneagu

0

Vlad Gherman formează un cuplu cu Oana Moșneagu, după despărțirea de Cristina Ciobănașu. Actorul a vorbit despre relația pe care o are cu actuala iubită și a făcut comparație cu fosta.

Toată lumea a fost surprinsă când Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu și-au anunțat despărțirea. Deși au fost împreună aproape 10 ani, cei doi și-au refăcut rapid viața, chiar dacă actorul a fost cel care a suferit cumplit în urma separării. În prezent, Vlad Gherman are o relație cu Oana Moșneagu, colega lui din serialul „Adela”.

În cadrul unui interviu, tânărul a comparat-o, fără să vrea, pe Cristina Ciobănașu cu Oana Moșneagu. Vlad Gherman a declarat că actuala iubită este prima femeie matură cu care a fost într-o relație.

Ce a declarat Vlad Gherman, despre actuala sa iubită

„Îmi place că e plină de viață și și-a păstrat această calitate, asta m-a și atras la ea. E prima relație pe care o am cu o femeie matură, care a trecut prin multe. A plecat de acasă la o vârstă fragedă și și-a luat viața în propriile mâini”, mărturisește actorul

Pe de altă parte, Oana Moșneagu are numai cuvinte de laudă la adresa iubitului ei. Vlad este foarte implicat în această relație și o răsfață cu fiecare ocazie.

„Vlad mă surprinde de multe ori, e un bărbat romantic, gospodar, harnic, generos. Se întâmplă de multe ori ca după o zi de filmare să mă aștepte cu o masă gătită de el. Îl iubesc foarte mult”, a declarat actrița din serialul de la Antena 1.

Cum sunt cei doi actori în relația amoroasă

Vlad Gherman și Oana Moșneanu sunt în culmea fericirii, iar de aproape un an de zile formează cel mai fresh cuplu de actori din lumea showbizului românesc.

Vedete de la Antena 1 locuiesc împreună și par să aibă planuri serioase de viitor, dat fiind faptul că relația lor este una extrem de solidă.

Recent, Vlad Gherman și iubita lui și-au făcut simțită prezența la lansarea Disney + în România, eveniment unde jurnaliștii au profitat de ocazie pentru a afla detalii picante din viața lor de cuplu.

Actorul a avut numai cuvinte de laudă de adus la adresa partenerei sale, Oana Moșneagu, spunând că este prima dată când este implicat într-o relație cu o femeie matură. Reamintim că povestea de dragoste dintre el și Cristina Ciobănașu a început atunci când ambii erau doar doi adolescenți.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele