Vulgarități și înjurături aruncate de liderii AUR în Parlament

0

Vulgarități și înjurături aruncate de liderii AUR în Parlament după votul pentru desființarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ) din Camera Deputaților. Dezbaterea a fost transformată în circ cu zbierete, vulgarități, amenințări și injurii de parlamentarii AUR care au intervenit peste Dan Barna, președintele USR PLUS, și ministrul Justiției, Stelian Ion, într-o conferință de presă susținută de aceștia pe holurile Parlamentului.

 

Vezi și UPDATE: UDMR votează pentru desfiinţarea SIIJ

Momentele de mahala au fost filmate și povestite de mai mulți jurnaliști aflați la fața locului. Parlamentarii agresivi de la AUR nu s-au sinchisit însă nicio clipă de prezența camerelor de filmare, înjurând și jignind minute în șir.

„Dacă te bag în pizda mă-tii, o să zici că am ceva cu tine. Tu, pe lângă George Simion, ești un zero barat! Ești un securist, puți de la o poștă a securism și îți fac o mare favoare că te bag în seama, deci ești un zero barat! (…) N-ai făcut niciodată nimic în viața ta și te-ai trezit deputat. Nu mai vorbi tu de George Simion că tu, pe lângă George Simion, ești nimeni în drum. George Simion este cu zece clase peste tine”, i-a spus deputatul AUR Dan Tănasă, agitatorul anti-maghiar de pe Valea Uzului, unui membru USR (cel mai probabil Ionuț Moșteanu, deputat USR la al doilea mandat).

Vezi și Melodrama Șoșoacă AUR continuă: ”Hai, George, ăsta e sărutul lui Iuda…”

”Dan Tănasă a mai spus unor deputați USR: ”boule, du-te în… aia a mă-tii, am șosete rupte mai valoroase decât ține, nu ne tragem de chiloți etc.

 

Camera Deputaților a adoptat, miercuri, proiectul de lege pentru desființarea Secției speciale, cu 171 de voturi „pentru” și 136 de voturi „împotrivă”. Proiectul a fost adoptat însă cu controversatul amendament potrivit căruia magistrații pot fi trimiși în judecată doar cu avizul CSM.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele